Castellano |   CatalÓ    English  
SERVITEC CALDERAS VAPOR, S.L.
Tel (34) 93 630 22 78
Sant Boi Llobregat
BARCELONA - Espanya
info@hgservitec.es 

Mi estado

Productes i Serveis

Cercador
Cerca: 
NEWSLETTER

L'EMPRESASERVITEC Calderas Vapor
una empresa situada a Barcelona dedicada a la venda, instal•lació, posta en marxa i servei postvenda (SAT) de calderes de vapor, oli tèrmic, calderes de vapor net i acumuladors de vapor


SERVITEC Calderas de Vapor. Àrees de Negoci Treballant habitualment en ambients industrials i en la instal•lació de tot tipus d'equips de calefacció tèrmica (vapor, oli tèrmic, aigua calenta industrial) amb potències tèrmiques compreses entre 50 KW a 10 MW (aproximadament de 50.000 kcal/h a 8.500 Mcal/h) utilitzant qualsevol tipus de combustibles: gas natural, petroli pesat, oli lleuger, la biomassa, pellets,… o les calderes de recuperació utilitzant la calor residual dels fums de turbines de gas, turbines de vapor, cicle combinat centrals elèctriques i plantes de cogeneració
Fonamentalment, les activitats que vam realitzar estan dividides en dos grups:

1 - SERVEI TÈCNIC: Propi, amb magatzem propi i amb capacitat de desplaçar-se a qualsevol lloc del món. En el nostre equip humà es combinen joventut i experiència en aquest tipus de treballs donats i protegits en tot moment pel nostre Departament Tècnic.

2 – COMERCIAL: Distribució i Suport Comercial (i eventualment tècnic) a altres serveis tècnics i companyies a nivell nacional (Espanya) i Llatinoamèrica (Argentina, Guatemala, Bolívia, Hondures, Xile, Mèxic, Colòmbia, Nicaragua, Costa Rica, Panamà, Cuba, Paraguai, República Dominicana, Perú, Equador, Uruguai, El Salvador, Veneçuela. En l'actualitat també volem expandir-nos al Marroc.

SERVITEC Calderas de Vapor. Instal•lacions El complex que SERVITEC Calderas de Vapor disposa a Sant Boi del Llobregat, Barcelona està situat a 7 km del “Aeroport del Prat”, l'aeroport principal de Barcelona (a 5 minuts amb cotxe). També està prop del centre de la ciutat de Barcelona i la Fira de Congressos i Exposicions “Fira de Barcelona”, aproximadament a 15 km (a un 15 minuts amb cotxe). El complex compte amb dues oficines (una oficina comercial i altra oficina de servei tècnic o SAT) de 150 m2 cadascuna, una zona magatzem i recanvis de 500 m2 i la zona de taller i magatzem de calderes de 1.000 m2.
SERVITEC Calderas de Vapor. Plantilla

SERVITEC conta amb una plantilla d'entre 10 i 50 treballadors directes i indirectes (en funció de les obres en curs) entre tècnics, enginyers, soldadors i personal administratiu.

SERVITEC Calderas de Vapor. Certificacions de Qualitat.

SERVITEC no fabrica Calderes. No obstant això tots els generadors servits als clients o col•laboradors es fabriquen sota la ISO 9001 i complint directiva europea d'aparells a pressió (PED), segons la normativa 23/97/CE (Reial decret 769/1999, de 7 de maig) i SEMPRE AMB MARCAT CE. 

Els equips servits estan certificats i conforme quan l'establert en la Normativa: UNE-EN ISO 9001 (Certificato RINA QUACER CISQ n° 353/96) i certificacions PED, TUV, Bureau Veritas, Lloyd's Register, AIB Vincotte, S.V.T.I., ISCIR, Ministero Lavoro CINA, GOST CSI, GOST UCRAINA, ISPESL, UDT, DRIRE, Stoomwezen, ASME, SAQ, Germanische Lloyd’s, R.I.N.A., ABS i Det Norske Veritas 

Molt especialment destaquem els certificats de qualitat recentment aconseguits ASME STAMPS/CERTIFICATES U and S, estant ja en condicions d'acceptar projectes que requereixin aquesta certificació.